Autolakering
Industrilakering
Møbellakering

Autolakering

Vi ved, at din bil er mere end bare et transportmiddel, og vi ser frem til at give den lakering og få den til at fremstå som ny igen, uanset hvor slidt eller beskadiget lakken måtte være. Vi møder enhver kunde med smil og engagement, fordi vi kan lide det vi laver, og sætter en stor ære i at levere den flotteste autolakering, uanset hvilken type bil, du kommer med. Vi holder af biler og farver og løser enhver opgave med autolakering i højeste kvalitet. Vi sørger for, at resultatet altid bliver både perfekt og langtidsholdbart. Kom forbi vores værksted og lad os tale om opgaven.

Industrilakering

Har jeres virksomhed et løbende behov for industrilakering – vi kan tilbyde en fordelagtig firmaaftale. Vi sætter en stor ære i at løse både det helt små og de kæmpestore opgaver inden for autolakering. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på hellakering, omlakering eller lakering af hvad du måtte ønske.

Møbler o.l.

Trænger dine skabslåger, døre, møbler, lamper eller noget helt femte til en farverig opfriskning, klarer vi gerne lakeringen af dine genstande. Hos os står vi altid klar med ekspertise og gode råd til den helt rigtige lakbehandling. Vi sørger for at give dine genstande nyt liv og nye flotte farver, som holder i mange år.


Hos Nielsen og Søndergaard har vi mange års erfaring med autolakering.

Vi lakerer både personbiler, varevogne, lastbiler, motorcykler, møbler og meget mere. Og klarer alle jobs – helt fra småridser, revner og buler til hele lastbiler og campingvogne.

Vores malerafdeling er bl.a. udstyret med en storvognsmalerkabine, således at der kan lakeres køretøjer og både med størrelser op til 15m. i længden og 3,5 m. i bredden samt 4,2 m. i højden.

Vi tilbyder alle former for lakering for både private og virksomheder og autoværksteder.