Forsikring

Vi arbejder sammen med de fleste forsikringsselskaber og bistår gerne med rådgivning omkring processen fra skade til udbedring. Det er vigtigt for os, at hjælpe dig hurtigt tilbage på vejen igen, så kontakte os endelig på 86 42 55 33 og lad os hjælpe dig hurtig videre.

Hver dag sker der skader på biler rundt om i Danmark. De fleste bilejere er heldigvis forsikrede, men hvad skal du helt præcis gøre, når uheldet er ude? Hos Nielsen & Søndergaard kan vi hjælpe dig med forsikringskade på din bil – det har vi nemlig helt styr på.

De fleste skader bliver godkendt på stedet hos dit forsikringsselskab via fotos vi tager på stedet af skaderne på din bil. Derved opnår vi kortere ekspeditions- og reparationstid. Og eftersom vi også har et autolakeringsværksted, forkorter det ventetiden til du kan få din bil ud på vejene igen.

Hos os kan du også få en lånebil, mens vi passer på din bil. Det eneste, du skal foretage dig, er at melde din skade til forsikringen. Så overtager vi al reparation og videre korrespondance med dit forsikringsselskab.

Vi ser frem til at hjælpe dig og din bil. 

Derfor kan du sagtens undgå fordelsværksteder

Mange forsikringsselskaber har tilknyttede fordelsværksteder, som de sikkert forsøger at anbefale til dig. De vil helt sikkert prædike, at du hos et fordelsværksted får den bedste og hurtigste behandling. Og så får du tilmed en lånebil, så du ikke er uden bil, mens reparationerne foretages. ​

Disse fordelsværksteder er ikke nødvendigvis dårlige værksteder. Problemet kan dog være, at forsikringsselskaberne får en god pris her - og værkstederne skal løbe stærkt for at kunne give det gode tilbud, hvilket kan påvirke kvaliteten af reparationen. ​

Vi kan matche den samme service, men vi skal ikke løbe nær så stærkt. Vi tager os tid til den enkelte bil, så du får en bil tilbage, der kører som før.

Er skaden sket, hjælper vi gerne med følgende:

  • Udfyldning af skadesanmeldelse
  • Taksering af skaden
  • Opgørelse af skadens omfang, prisoverslag
  • Alle former for skader/opretning
  • Udskiftning af ruder
  • Reparation af stenslag
  • Skilteskrift/vogndekoration
 

Start din skadesag nu - vi kontakter dig hurtigst muligt efter at have modtaget din besked