Vores profil


 • Mogens
  Super dygtige folk som kan deres håndværk og altid er klar til at hjælpe 😎
  Mogens
 • Dorthe
  Rigtig flot arbejde, både skaderep. og maling
  Dorthe
 • Jakob Kahr
  Super dygtige malere.
  Jakob Kahr
 • Dorte Larsen
  Rigtig flot arbejde, både skade rep. og maling.
  Dorte Larsen
 • Lisbeth Jensen
  Jeg fik fyldt forkert brændstof på min bil. Bilen kunne ikke køre længere og jeg var strandet på en p plads en søndag. En forbipasserende dame havde god erfaring med Nielsen og Søndergaard ApS og vi kontaktede dem. I løbet af kort tid kom de med en låne bil til mig, så jeg kunne komme videre. Næste dag var min bil ordnet, og jeg kunne komme videre på min ferie. Det var virkelig hurtig og fantastisk service. Jeg kan helt sikkert anbefale dem, både hvis uheldet er ude, eller hvis andet skal ordnes på bilen.
  Lisbeth Jensen

Specialister i lakering, autoskader, autoværksted, karossorirenovering og industrilakering – kort sagt; alt under ét tag for at sikre dig det bedste resultat.

Nielsen og Søndergaard blev grundlagt helt tilbage i 1952.

Vi har en lang og stolt tradition at leve op til. Oprindeligt var virksomheden en karetmagervirksomhed, som arbejdede med konstruktioner opbygget i asketræ. Vi kan derfor vort håndværk til bunds – og har taget hele udviklingen med os hele vejen.

Siden august 2020 har Michael Winther ejer og drevet Nielsen og Søndergaard. Michael er selv uddannet mekaniker og har siden da arbejdet som mekaniker – blandt andet på et WV Skoda værksted. Det er med denne ekspertise i kufferten, at vi nu også står klar på autoværkstedet til at reparere din bil.

I dag kombinerer vi det gamle håndværk med de nyeste materialer, metoder og værktøjer.
Vores kunder er en blanding af store og små autoværksteder, virksomheder og private.

Nielsen og Søndergaard består i dag af 6 engagerede og kompetente medarbejdere. Vi har ingen stor administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.

Med mange års erfaring, er du garanteret en løsning i topkvalitet.

Mød vores medarbejdere

parallax background